Over Ons


 

OVER ONS;
Markvoort Computers is al sinds de oprichting in 1997 een begrip in Salland. In juli 2012 openden we een eigen computerwinkel aan de Langstraat 36 in Wijhe om u nog beter te helpen. Behalve reparaties kunt u hier ook terecht voor advies op maat en de aanschaf van alle soorten computers en accessoires.
Afgelopen jaren is het aantal klanten uit Wijhe en omgeving fors gestegen. Klanten willen graag persoonlijk advies op maat bij het kopen van een computer, laptop of tablet. Ook bij reparaties en onderhoud is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk. Zeker als dit wordt gecombineerd met scherpe tarieven.

Ruim assortiment 
De winkel van Markvoort Computers is gevestigd naast de HEMA in de Langstraat. U kunt hier kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment van bijna alle bekende merken: computers, laptops en tablets. Natuurlijk hebben we ook een ruime keuze aan printers en inktcartridges. Verder vindt u veel computerbenodigdheden als laptoptassen, accu’s, opladers (ook op zonne-energie), kabels, software, routers en modems. Ook voor mobiele telefoons met accessoires kunt u terecht in onze winkel.

Ook voordelige oplossingen
Niet alleen nieuwe, maar ook goede gebruikte (en dus goedkopere) oplossingen zijn mogelijk.  We denken graag met u mee. In een zithoek kunnen we in alle rust uw wensen en mogelijkheden bespreken. Ook hebben we in onze winkel een aparte werkplaats.

Service
Onze service op het gebied van reparatie en onderhoud blijft onveranderd hoog. Naast reparatie kunt u ook kiezen voor een onderhoudsabonnement waarbij we uw computer(s)/laptop(s) geregeld controleren op virussen en ongewenste bestanden die uw computer onnodig traag maken. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

 

EVEN VOORSTELLEN; ONS TEAM,
We stellen ons graag aan u voor.
 

1. Gerard Markvoort

“Oprichter en eigenaar van Markvoort Computers sinds 1997. Na mijn studie MTS Elektronica werkte ik bij Holland Signaal en HITT. Daarnaast startte ik met mijn eigen bedrijf met  computerreparatie en -onderhoud vanuit huis (Broekland). In 2012 heb ik een eigen winkel geopend aan de Langstraat 36 in Wijhe. Natuurlijk breidde het werk ook uit met bijvoorbeeld verkoop van computers en accessoires. De klanten wisten ons al snel te vinden en ik kon al snel extra personeel inhuren. Tot het vijfmansteam dat we nu vormen. Naast het werk in de winkel ga ik ook veel op bezoek bij de klant thuis voor service en onderhoud.”


2. Thomas Jansen

“Op dinsdag, donderdag en vrijdag is Thomas in de winkel en op service voor reparaties.”
 

2. Thijs Horstman

"Voor de lastigste softwareproblemen is Thijs veelal op zaterdag in overleg beschikbaar"